Шангај, Кина    +86-21-54306275

УВ-печатарско видео

LED УВ печатари користат диоди кои емитуваат светлина во главата за печатење, што значи дека LED диоди. На мастило точка се остава да седи на површината на медиумите, бидејќи уВ мастила се исуши брзо кога се изложени на УВ светлина, што им дава начин на печатење на скоро речиси ништо, обложени или неслоени, од пластика и стакло на дрво и метал. Уште подобро, UV печатење емитира помалку испарливи органски соединенија и не произведува мирис.

По 12 години искуство и истражување во печатарската индустрија, WER UV печатари главно се користеа и за следните медиуми: крути панели, пластика, органска табла, кожа, гума, специјална хартија, стакло, дрво, бамбус, порцелан, текстил, апс, акрилик, кристал, алуминиум, керамичка плочка, мермер, гранит, картон итн.

Знаци и логоа: совршен ефект произлегува од УВ печатари, го прави нашиот живот поудобен. Без оглед на тоа дали е редовна форма или неправилна форма, без разлика дали станува збор за дрво, стакло, плочки, акрилни или метални материјали, WER UV печатари можат да го печатат она што го сакате во висококвалитетна и живописна боја.

Алуминиумско печатење со А1 WER-ED6090UV
A3 печатач со рамно лежиште со мала големина A3 WER-E3055UV отпечатоци на фото рамка
Печатење на керамички плочки со A1 WER-ED6090UV
Печатење Zippo со A3 WER-3055UV
Печатење хартија со А1 WER-ED6090UV
Печатење на керамичко шише со A1 WER-ED6090UV