Шангај, Кина    +86-21-54306275

Видеа на ДТГ облека за печатење

Дигиталните печатачи со дигитални ткаенини и облека создаваат директни печатени материјали за печатење со текстил (вклучува и други печатени текстилни текстови), што значи дека токму она што звучи како принтер dtg работи како специјализиран инк-џет печатач, дизајниран да се примени сликата на кошула, само како вашиот дом печатач се однесува еден на парче хартија.

Најголемите предности за користење на дигитални т кошула и облека dtg принтери за креирање на вашите сопствени маици се:

Лесна операција - Треба да знаете малку за графика, па можете да создадете одлична слика, но подготвувањето и печатењето на кошулата се едноставни.

Променлив излез - Можете да отпечатите една, две или дваесет т маици од еден дизајн, да поставите различно име на секоја, да ја промените големината на графика, да знаете сите без подетално време или цена.
Брзо време на обнова - Ова ги прави вашите клиенти СРЕЌНО! Ако почнувате со добра графичка слика, можете да одите од сликата за да ја завршите кошулата за помалку од 5 минути.

A3 WER-E3055T T-Shirt Printer со една глава за печатење dx7
Новиот печатач за печатач може да печати 1000 темни маици еден ден
Целиот процес на производство за маичка со темна боја WER-EP6090T
А2 големина 4880 DTG принтер WER D4880T е пример за печатење
Бели маици се печатат со машини за печатење со големина 60_90см A1 со моќност -WER-EP60
Печатење бела маица со A1 WER-ED6090T