Шангај, Кина    +86-21-54306275

ДТГ принтер / маица Принтер за апликации

Печатачот на маичка, исто така, се нарекува и универзални печатачи со рамно лежиште или плочани печатачи, кои се распаѓаат низ тесно грло на технологијата на дигитално печатење, за да се реализира вистинското чувство за парче печатење, без правење плочки, комплетна слика со целосна боја е замена на традиционална машина за печатење.

√ Персонализирана индустрија

Во секојдневниот живот, врз основа на барањето за персонализирана маица. Многу клиенти сакаат нивните омилени слики директно да се отпечатат на маици, да постигнат совршен личен интерес. И во споредба со оние на традиционалниот процес за пренос на топлина, печатачот од маичка може да печати директно работа. Боја почит повеќе од десет пати посилна од обичниот процес, а вештачката цена и материјалните трошоци се намалуваат 80% линеарно.

√ печатење на облека

За руно јакна печатење, многу клиенти се загрижени толку дебел материјал може да печатење заврши работата? Всушност овој вид на загриженост е непотребен, бидејќи имаме специјално печатење на мувла може да се реализира совршено позиционирање и печатење во боја. Овој печатар од индустриска категорија може целосно да ги реализира 24-часовните домашни задачи, да обезбеди доволен профитен простор за мали клиенти.

√ Текстил

Во моментов печатарската индустрија, повеќе професионална индустрија, како што се традиционалната кожа индустрија печатење: свила печатење боја на една, едноставна боја; Голема кожа печатење машина е скапо, високи барања за материјал; Термички трансфер материјал ќе биде уништен. Традиционалниот начин на печатење е процес на ламиниране во кристална индустрија. Индустријата за органско стакло е печатење на сито, металната индустрија е повеќе термички трансфер, итн. Оттука, откако имате текстилен печатач, имате посилна конкурентна предност од колегите.

√ Caps

Шапка има завеси, декорација и заштитен ефект на затоплување. Значи, многу повеќе филетички, изборот, исто така, има исклучителни. Според првото лице изберете соодветна шапка. Сакате да изберете според неговата фигура следната шапка. Носете капа и облека, за да се обидете да ги поттикнете силните страни и да ги заобичаете слабостите. Дајте печатење сега мода мила!

√ Јакни

Јакна како убав лидер за плима, ако јакна излезе од функцијата за користење, може грубо да се подели во три категории: како униформа јакна; Како обична јакна; Како фустан јакни. Во модерниот живот јакна светлина удобни карактеристики, ја одредува својата виталност. Со брзиот развој на современата наука и технологија, постојаното подобрување на материјалниот живот на луѓето, промената на ткаенината, јакната мора да бидат исти како и другите видови стилови на облека, новите и поактивни во обликот на животот во светот.

√ панталони

Кога се соочуваат со панталони печатење на клиентот е запечатување на облека добро или на првото ткаенинско печатење, потоа направете облека. Точното позиционирање е предност на нашата машина, а за да се реализира сериско печатење е нашата сила. На две, можеме да му дадеме на клиентот задоволително решение. Нашите мастило е заштита на животната средина базирана на вода без загадување, нема штета на човечката кожа.