Шангај, Кина    +86-21-54306275

Повратни филмови

Клиент од Индија за да го провери мала формат УВ печатач
Клејн од Турција дојде во ВЕР-КИНА да купи А1 големина 60 * 90CM УВ печатач
Клејн-М-р Веективир Синг Парбутеја од Маурициус доаѓаат во ВЕР-КИНА за да купат А-60 *
Клиентите од Ирак доаѓаат на WER за да ги испитаат три сета на машината за печатачи на големи печатачи на Konica пред да се појави
Ткаенина банер беше отпечатен и проверени од страна на еден клиент Колумбија
Повратна информација видео од Аргентина клиент за А3 големина УВ принтер WER-E2000UV за печатење на телефонски случаи
2.5m WER ES2502 еко растворувач печатарски видео за еднонасочна визија
1.6m eco solvent printer за автомобил налепница
WER D4880UV печатење на дрво, повратни информации видео од Сингапур клиент септември 2017 година
WER D4880T печатење на маици, повратни информации видео од Сингапур клиент септември 2017 година
WER-EH4880 UV печатење со рамно лежиште на керамичка плочка и метал со 3D ефект
Италијански, Клиент г-дин Climent WER-1800UV А3 големина ласерски УВ-печатач повратни информации
Маврициус, Клиент WER D4880T A2 големина десктоп дигитално печатење повратни информации видео
Брунеи, клиентот Г-дин Вонг WER D4880UV А2 големина десктоп LED UV печатач повратни информации видео
Танзанија, клиентот Mr.Lawrence обезбедува печатење на видео на WER-S3206, 3.2M солвентен печатач со seiko spt510 глава
WER клиентот Г-дин Rohan од Шри Ланка даде повратни информации за нашите WER D4880UV печатач
WER P3208, печатење на видео од печатач Poralis Solvent од купувачи
WER Случај УВ аудио за А3 1800 УВ од Еквадор Ирис
Романија, Правило на клиентот, WER-EP1800UV А3 формат со големина на смарт формат УВ рамна машина за печатење на полесни
Мароко, Ali regragui WER S3204 печатач со голем формат со растворувач за печатење со Seiko 510 флекс-банер