Шангај, Кина    +86-21-54306275

Изложба шоу

WER индустрија изложба Sharings

Основана во 2009 година, WER стана еден од најсигурните производители на дигитални производи во Кина. Во моментов, WER се концентрира на развојот, производството и пазарот на дигитални печатарски капацитети и заштита на животната средина растворувач мастило. WER седиште (филијала: Шангај WER-Кина дигитална технологија Опрема копродукции, Ограничена), со 3000m2 парцели и над RMB10 милиони инвестиции, се наоѓа во Кина старата индустрија база. WER производите се извезуваат во повеќе од 50 земји и региони низ целиот свет откако се пронајдени.

21-23 април 2012 година Шангај Светската ЕкспоЕкстификација и конвенција центар

23. Шангај Int'l Ad & Sign технологија и опрема изложба

Кина свадба Експо 2016

2014 02 22 Кантонски саем