Шангај, Кина    +86-21-54306275

Фабрички приказ

Фабрика Големина: 1.000-3.000 квадратни метри
Фабрика Локација: Б-3, бр 206, Peikun патот, Minhang округ, Шангај Сити, Кина
Број на производни линии: над 10
Договор за производство: ОЕМ услуга понудена услуга за дизајн понудена понудувач етикета понудени
Годишна излезна вредност: 5 милиони американски долари - 10 милиони американски долари