Шангај, Кина    +86-21-54306275

Видео за ECO растворувач за печатење

Еко растворувач принтери е главно за печатење на затворени и надворешни рекламни материјали како флекс-банери, баннерни ткаенини, винил, налепници, позадинско осветлување, непроѕирни винили, платно, п.п., фото-хартија, инк-џет хартија и сл. Кога барате да печатите и да произведувате висококвалитетни слики, има неверојатен број на опции. Кој печатач треба да се користи, каков вид кертриџ и мастило треба да се купат и каков материјал да се печати? Друга одлука што ќе треба да размислите е дали сакате печатењето да биде еколошки растворувач. WER eco плотер печатач ќе ви помогне.

WER eco solvent printers не само што може да се печатат на ПВЦ флекс баннер, крпа за банери, винил налепница, тенпа со што се чести отворени медиуми, тие исто така можат да печатат на платно уметност, хартија за крпи, платно за банери, заоблени банери, шатори за рекламирање, налепница, фото-хартија, знаме на пердув, знаме за заби, тензија, итн.

Еко-солвентните принтери се добредојдени за висока резолуција и конкурентна цена, заедно со земјите посветуваат поголемо внимание на заштитата на животната средина, еко растворувачот ќе биде прв избор за рекламирање приказ.

Печатење винил налепница со 1.6m WER-ES160
Печатење фото-хартија со WER-ES160
Печатење винил налепница со 1.9m WER-ES1901
Еко-растворувач со печатач од 1.6m5ft WER ES160 за печатење во еден правец
Процес за поставување во софтверот за печатење од 1.6m eco solvent printer
1.6m5ft еко растворувач принтер WER ES160 за печатење флекс банер