Шангај, Кина    +86-21-54306275

Гаранција за квалитет

Ви благодариме за довербата и купувањето на нашиот печатач! За безбедноста на корисниците, WER компанијата ја прави оваа изјава јавно.

Ние целосно веруваме дека имате признание за започнување на вашиот печатач, но треба да ги следите инструкциите на нашите видео и професионални техничари.

1. Една година гаранција

  • Проблемите, предизвикани од самата машина, а нема штета од трета страна, мора да се гарантираат;
  • Ако резервните делови, поради нестабилност на надворешниот напон, се запалени, нема гаранција, како што се чип-картички, моторни калеми, моторни погонски приклучоци итн.
  • Доколку резервните делови, поради пакувања и транспортни проблеми, не можат да функционираат правилно, се обезбедени;
  • Главите за печатење не се загарантирани, бидејќи ние ја проверивме секоја машина пред породувањето, и главите за печатење не можат да бидат оштетени од други работи.

Во рамките на гарантниот период, дали да се купи или замени, ние го носиме товарот. По гарантниот рок, нема да го носиме товарот.

2. Слободна замена на нови компоненти

Квалитетот на нашите машини е 100% гарантиран, а резервните делови може да се заменат бесплатно во рок од една година гаранција, а авионскиот превоз е исто така на товар на нас. Печатените глави и некои потрошни делови не се вклучени.

3. Бесплатен онлајн консултации

Техничарите ќе ги чуваат на интернет. Без разлика на какви технички прашања може да ги имате, лесно ќе добиете задоволителен одговор од нашите професионални техничари.

4. Слободно упатство на лице место за инсталација

Ако сте во можност да ни помогне да ја добиеме визата и исто така би сакале да ги сносиме трошоците како билети за летови, храна, сместување итн., Можеме да ги испратиме нашите најубави техничари во вашата канцеларија и тие ќе ви дадат целосна насока за инсталација додека не знаете како да управувате со машините.

Сертификати